Wat maakt deze woning uniek?

Ligging:

De woning is gelegen in Hamont-Achel. Hamont-Achel is een rustig en landelijk stadje, gelegen tegen de Nederlandse grens. Mensen die van de natuur houden, zullen genieten van de prachtige bossen en natuurgebieden in de omgeving, zoals de Achelse Kluis, Grote Heide en talloze fiets- en wandelroutes. De woning ligt op 15 min van de Noord-zuidverbinding wat maakt dat je een gemakkelijke verbinding hebt naar zowel Eindhoven als Hasselt, ook Budel ligt op 3 minuten van de woning. Het centrum is gelegen op een steenworp afstand, wat maakt dat alle faciliteiten die je maar kan bedenken in een straal liggen van 1km.

Indeling:

Inkomhal, gastentoilet, woonkamer met eetkamer, keuken, berging, drie slaapkamers, badkamer, berging, 2 autostaanplaatsen.

Beschrijving:

Deze prachtige nieuwbouwwoning maakt deel uit van het gebouwencomplex 'Emmelenhuys' in Hamont. Gebouwd in 2023, is deze woning praktisch nieuw. Gelegen in een doodlopende straat biedt de omgeving voldoende rust zonder in te boete aan bereikbaarheid.

Bij binnenkomst via de voordeur betreed je de inkomhal met gastentoilet. Een tussendeur leidt naar de woonkamer, voorzien van een gezellige zithoek en eetruimte. Grote schuiframen zorgen voor veel natuurlijk licht in de woonkamer, terwijl rolluiken op warme dagen de warmte buiten houden. Aansluitend aan de woonkamer ligt de moderne keuken, uitgerust met alle comfort en een eiland waar gezellig getafeld kan worden. Vanuit de woonkamer heb je zicht op het zonnige terras. Naast de keuken bevindt zich de berging met ruimte voor wasmachine en droogkast, en voldoende opslagruimte.

Het echte hoogtepunt van deze woning is het terras van maar liefst 37 vierkante meter. Het terras is voorzien van regendoorlatende tegels en een metalen leuning voor veiligheid. Dankzij de zuidwestelijke oriëntatie kun je hier tot in de late uurtjes van de zon genieten.

In plaats van naar boven, leidt de trap naar de onderverdieping waar de slaapkamers en badkamers zich bevinden. Voor een nieuwbouwwoning zijn de kamers uitzonderlijk ruim, met genoeg ruimte voor een tweepersoonsbed in elke kamer. Alle kamers hebben unieke ramen voor natuurlijk licht. De master bedroom, met een oppervlakte van meer dan 25 vierkante meter, biedt ruimte voor een inloopdressing.

De badkamer is volledig uitgerust met een regendouche, bad, lavabo en hangtoilet, betegeld in een consistente stijl die overeenkomt met het gastentoilet.

Op deze verdieping is er ook een berging die toegang biedt tot de ondergrondse parkeergarage, waar twee autostaanplaatsen horen bij dit appartement. De garage is toegankelijk via een sectionale poort aan de zijkant van het gebouwencomplex. Je kunt het appartement betreden via de garage of via de trap aan de voorkant. Achter het gebouw bevindt zich ook een gemeenschappelijke tuin, toegankelijk voor alle bewoners.

Bijzonderheden:

- 8 Zonnepanelen

- Vloerverwarming en koeling via warmtepomp

- Ventilatiesysteem C+

- Elektrische keuring conform

- E-peil 5

- 3 ruime slaapkamers

- Groot zonneterras

- Twee autostaanplaatsen ondergronds

Lees volledige omschrijving

Kenmerken

Prijs €360.000
Oppervlakte 162m2
Energie Label A
Overige kenmerken
Kelder Ja
Aantal toiletten 2
Type bebouwing Halfopen
Staat Nieuwbouw
Keuken Geïnstalleerd - Alle comfort
Niet geïndexeerd 671
Parkeerplaatsen 2
Vrij Bij akte
Verwarming Collectief / Warmtepomp
Beglazing Dubbel glas
Raam frame ALU
Elektrische keuring Ja, conform AREI
E-peil 5
Bouwjaar 2023
Slaapkamers 3
Badkamers 1
Stedenbouwkundige informatie & ruimtelijke ordening
Bouwvergunning verkregen Ja
Verkavelingsvergunning Ja
Stedenbouwkundige bestemming Woongebied
Voorkooprecht mogelijk Nee
Dagvaarding en herstelvordering Niet van toepassing
Watertoets
Overstromingsgevoeligheid
P-score: Klasse D
G-score: Klasse D
Afgebakende oeverzone Nee
Afgebakend overstromingsgebied Nee
Risicozone voor overstromingen Nee
Toon alle kenmerken
Huis
Hamont-Achel

Emmelenhoek 4

€360.000

Nieuw

  • 162m2 wonen

  • 3 slaapkamers

Toon op kaart

Emmelenhoek 4

Hamont-Achel

Routebeschrijving

Weten wat jouw woning waard is?

Wanneer je jouw eigendom wilt verkopen, is het belangrijk dat de waarde van je huis, appartement of grond goed wordt ingeschat. Laat de gespecialiseerde medewerkers van Heylen Vastgoed een vrijblijvende gratis schatting uitvoeren.

  • Altijd een vrijblijvende en gratis schatting van je huis
  • Je eigendom plaatsen van dag een op de juiste mix van on- en offline mediakanalen
  • Professioneel beeldmateriaal om je woning in de kijker te zetten
  • Altijd onze ruime database van potentiële kopers benutten
  • Begeleiding van geïnteresseerden bij de bezichtiging van je woning

Doe de gratis schatting van Heylen Vastgoed

Gratis schatting
Heylen Vastgoed

Zie jij jezelf hier al wonen?

Plan een bezichtiging

  • 1
    Jouw gegevens
  • 2
    Selecteer datum

Liever direct contact met de makelaar?