Wat maakt deze woning uniek?

Volledig en hoogwaardig afgewerkte gezinswoning met 6 slaapkamers, 2 badkamers en zwembad

Ligging:

Deze gezinswoning bevindt zich in het landelijke Kaulille, een deelgemeente van Bocholt. De rustige ligging in een doodlopende straat in een nieuwe woonwijk, nabij de Nederlandse grens, biedt een ideale mix van landelijke en bosrijke omgeving zonder verlies aan bereikbaarheid. De woning ligt op korte afstand van het centrum van Kaulille en Bocholt, met de nabijgelegen gemeenten Bree, Peer en Pelt.

Beschrijving:

Wie op zoek is naar een volledige afgewerkte woning met veel ruimte is hier aan het juiste adres. De woning werd gebouwd in 2012 en volledig afgewerkt in 2020. Hoogwaardige afwerking en vakmanschap zijn doorheen heel de woning te vinden.

De woning betreden kan via de voordeur aan de zijkant. De inkomhal geeft toegang tot de trappenhal met prachtige houten trap met stalen leuning. Links van de inkomhal geeft de zwarte stalen, glazen deur toegang tot de woonkamer van maar liefst 40 vierkante meter. De woonkamer is ingericht met gezellige zithoek om te ontspannen na een lange dag en een eetkamer met ruim plaats om gezellig te tafelen. De voorzieningen voor gashaard in de woonkamer zijn aanwezig.

De L-vormige woonkamer leidt naar de open keuken, die is uitgerust met een inductiekookplaat, een professionele oven en een combi-oven van Smeg. Daarnaast beschikt de keuken over een dampkap, spoelbak, vaatwasser en koelkast. Het kookeiland, dat ook dienst doet als eetbar, maakt het mogelijk om gezellig te tafelen terwijl er gekookt wordt. De achterwand van de kookplaat is betegeld voor eenvoudig onderhoud, en de prachtige houten kasten bieden slimme opbergoplossingen.

Achter de keuken ligt de berging met een zijdeur naar de tuin. De inbouwkasten bieden opbergruimte en herbergen nutsvoorzieningen. Achter een van de kasten bevindt zich een douche, waardoor een volledige badkamer op de begane grond mogelijk is. Er is ook een wastafel geïnstalleerd.

Rechts van de inkomhal bevinden zich een gastentoilet en een bureauruimte, die eerder als kapsalon werd gebruikt en nog steeds aansluitingen van afvoer onder de tegels heeft. Deze ruimte is ideaal als kantoor of praktijkruimte vanwege de ligging naast de inkomhal.

De trappenhal leidt naar de eerste verdieping met vier ruime slaapkamers en een badkamer. Elke slaapkamer biedt voldoende ruimte voor een tweepersoonsbed en heeft prachtige houten kasten. De master bedroom heeft een ingebouwde kast en een inloopdressing met op maat gemaakte kasten.

De badkamer is volledig uitgerust met een groot bad, inloopdouche, hangtoilet en dubbele wastafel. Inbouwkasten bieden ruimte voor een wasmachine en droger. 

Op de tweede verdieping bevinden zich nog twee ruime kamers, elk geschikt voor een tweepersoonsbed en aanhorende meubels. Verder is er nog plek voor berging onder het schuine dak.

Een automatische poort geeft toegang tot de garage met een autolift, die toegang biedt tot de volledig onderkelderde ruimte, momenteel in gebruik als schrijnwerkerij. Dit maakt het ideaal voor hobbyisten of zelfstandigen.

De poort aan de rechter zijde van de woning kan bediend worden vanaf de GSM. Het gehele perceel is omheind zodat het makkelijk is om huisdieren te houden. De tuin is deels betegeld en aangelegd met gras. De tuin werd opgewardeerd met een ingebouwd zwembad met alle voorzieningen voorhanden. De verwarming van het zwembad wordt ook geregeld via de warmtepomp en ook het zwembad robot blijft bij dit eigendom. Een mooi afgewerkte tuinberging zorgt voor voldoende opbergplek voor fietsen en tuinmateriaal. Bovendien is de tuin voorzien van automatisch beregeningsysteem.

Het gelijkvloers en de eerste verdieping worden verwarmd met vloerverwarming aangesloten op een warmtepomp. Op het gelijkvloers en de eerste verdieping zijn ook airco-units geïnstalleerd. Bovendien zijn er 33 zonnepanelen voorzien op het dak. De gehele woning is voorzien van ingebouwde rolluiken die automatisch te besturen zijn.

Bijzonderheden:

- CV op warmtepomp

- 33 Zonnepanelen

- Elektrische keuring conform

- Zwembad met robot en verwarming via warmtepomp

- 3 airco-buiten units

- Lage energiekosten

- Direct bewoonbaar

- Voorzien van prachtige inbouwkasten

- Volledig en hoogwaardig afgewerkt in iedere ruimte

- Mogelijkheid praktijkruimte

- Onderkelderd met ruimte voor werkplaats

- Autolift   

Lees volledige omschrijving

Kenmerken

Prijs €670.000
Oppervlakte 353m2
Perceel oppervlakte 556m2
Energie 26 kWh/m2
Energie Label A
Overige kenmerken
Kelder Ja
Lift Ja
Zolder Ja
Aantal toiletten 2
Breedte grond 16 m
Diepte 35 m
Type bebouwing Open
Staat Direct bewoonbaar
Renovatie 2020
Keuken Geïnstalleerd - Alle comfort
Parkeerplaatsen 1
Vrij Bij akte
Verwarming Collectief / Warmtepomp
Beglazing Dubbel glas
Raam frame PVC
Energiescore 26
Elektrische keuring Ja, conform AREI
Bouwjaar 2012
Slaapkamers 6
Badkamers 2
Stedenbouwkundige informatie & ruimtelijke ordening
Bouwvergunning verkregen Nee
Verkavelingsvergunning Ja
Stedenbouwkundige bestemming Woongebied
Voorkooprecht mogelijk Ja
Dagvaarding en herstelvordering In aanvraag
Watertoets
Overstromingsgevoeligheid
P-score: Klasse A
G-score: Klasse A
Afgebakende oeverzone Nee
Afgebakend overstromingsgebied Nee
Risicozone voor overstromingen Nee
Toon alle kenmerken
Huis
KAULILLE

Kruitmolenweg 8

€670.000

Openhuizendag
Toevoegen als favoriet

wonen 353m2

perceel 556m2

slaapkamers 6
Plan bezichtiging

  • 353m2 wonen

  • 556m2 perceel

  • 6 slaapkamers

Toon op kaart

Kruitmolenweg 8

KAULILLE

Routebeschrijving

Weten wat jouw woning waard is?

Wanneer je jouw eigendom wilt verkopen, is het belangrijk dat de waarde van je huis, appartement of grond goed wordt ingeschat. Laat de gespecialiseerde medewerkers van Heylen Vastgoed een vrijblijvende gratis schatting uitvoeren.

  • Altijd een vrijblijvende en gratis schatting van je huis
  • Je eigendom plaatsen van dag een op de juiste mix van on- en offline mediakanalen
  • Professioneel beeldmateriaal om je woning in de kijker te zetten
  • Altijd onze ruime database van potentiële kopers benutten
  • Begeleiding van geïnteresseerden bij de bezichtiging van je woning

Doe de gratis schatting van Heylen Vastgoed

Gratis schatting
Heylen Vastgoed

Zie jij jezelf hier al wonen?

Plan een bezichtiging

  • 1
    Jouw gegevens
  • 2
    Selecteer datum

Liever direct contact met de makelaar?